Докторите от efbet и Втора лига ще разискват COVID-19 на 22 юни

Докторите от efbet и Втора лига ще разискват COVID-19 на 22 юни

XXI-та международна конференция „Медицина и футбол” на лекарите от Първа и Втора Професионална футболна лига и аматьорските клубове и с участието на лекари на националните отбори на България от различни спортове, която бе временно отложена поради извънредното положение, ще се проведе на 22 юни 2020 г. в конферентната зала на спа-комплекс “Царско село”, София.

Специално внимание ще бъде обърнато на ситуацията с епидемията от Covid-19. След анализи на специалисти-инфекционисти от оперативния щаб, ще бъдат разяснени препоръки за моментните и бъдещи действия, касаещи професионалния и аматьорския спорт, в частност новия футболен сезон 2020/2021г.

Лектори ще бъдат специалисти, тясно свързани със спорта в областта на спортната травматология, рехабилитация и медикаментозно възстановяване. Участниците и гостите ще бъдат около 100 човека, в това число и хабилитирани лица от водещи клиники в България и чужбина.

Регистрацията за участие е от 9:00ч., а началото е 10:00 ч.

Всички присъствали ще получат сертификати за участие, както и поредния брой на списание „Медицина и спорт”.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти