Бербатов се надява, че през следващия сезон Тотнъм ще може да докаже себе си

Бербатов се надява, че през следващия сезон Тотнъм ще може да докаже себе си
В ролята си на посланик на Betfair Димитър Бербатов говори за бившия си отбор Тотнъм и представянето му във Висшата лига. Той заяви пред сайта, че едно евентуално добро класиране на "шпорите" би било голям тласък за отбора.
"Надявам се Тотнъм да завърши възможно най-високо в класирането. Далеч са от четвъртата позиция, но те умеят да правят изненади. Ако следващият сезон се състои при нормални условия, както всички се надяваме, тогава те биха могли да докажат себе си", признава българинът.
"Понякога трябва да направиш крачка назад, за да можеш след това да извървиш две напред. Разбирам, че феновете критикуват Жозе Моуриньо и все още не са доволни от начина, по който бе уволнен Маурисио Почетино, но това е обстановката в Тотнъм. Моуриньо върши неговата си работа и чак през следващия сезон хората ще могат да го съдят за това как работи, когато ще има възможност напълно да подготви отбора. Възможно е един ден Почетино да се върне. Знам, че той би искал това и е обичан тук, но засега Жозе е начело", допълва още Бербатов.

Още от Футбол свят

Виж всички