Дийн Смит: Целият свят ще ни гледа

Дийн Смит: Целият свят ще ни гледа

Мениджърът на Астън Вила Дийн Смит сподели вълнението си от факта, че всички погледи ще бъдат насочени към неговия отбор в сряда. Тогава английската Висша лига ще бъде възобновена след тримесечно прекъсване, а първият двубой ще бъде между бирмингамци и Шефилд Юнайтед.

"Погледите на света ще бъдат върху нас. Очакваме го с нетърпение, заяви Смит. - Работихме много здраво. По време на изолацията играчите изпълняваха стриктно програмата, която им изпратихме. Футболистите нямат търпение да се върнат на терена."

Той коментира и обстоятелството, че това ще е първият мач от Висшата лига без зрители: "Приливът на адреналин, който получаваш от феновете, няма да го има и това е разочароващо. Играчите са готови със собствени начини да се мотивират."

Смит сподели, че новината за възобновяването на сезона е била приета с облекчение и най-накрая треньорският щаб е имал възможност да прави планове за бъдещето. Неговият отбор е на предпоследно място и го очаква тежка битка за оцеляване.
"Беше страхотно да мога да планирам с ясна програма. Ние сме хора, които гледаме напред и искаме да планираме. Беше трудно да правим това без дати", допълни той.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от Футбол свят

Виж всички