Левски Лукойл започва подготовка за новия сезон на 1 септември

Левски Лукойл започва подготовка за новия сезон на 1 септември

Левски Лукойл ще започне подготовка за следващия сезон на 1 септември. Това съобщи старши треньорът на „сините“ Константин Папазов, който бе гост в предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3. Опитният специалист уточни, че към селекцията остава да се прибавят само чуждестранните играчи. Наставникът допълни, че българите са подписали дългосрочни договори. Преди три дни стана ясно, че столичани имат договори с шестима български играчи и че са договорили един чужденец.

„Отборът започва подготовка на 1 септември за новия сезон. Тимът е готов дотолкова, че към селекцията остава да се прибавят само чуждестранните играчи. Нямам никакви притеснения, реално погледнато съставът е по-готов от всяка друга година, защото договорите с българските баскетболисти са дългосрочни. Такова беше желанието на Тодор Стойков още преди година, за което трябва да сме благодарни, защото когато един клуб е стабилен, не трябва да се подписва на парче."

"Свършили сме си работата с още една година назад, остава да се изберат и чужденците. Непрестанно ми се задава този въпрос. Баскетболът е моят живот, смятам, че там също съм необходим. До 1 септември обаче аз съм задължен да бъда до Наско Сираков", каза още Папазов. 

Източник: SuperBasket.bg

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти