Гледай на живо

Франция - Дания

Реал, Барса, Ефес и още седем клуба скочиха на собственика на Панатинайкос

Реал, Барса, Ефес и още седем клуба скочиха на собственика на Панатинайкос

Десетте лицензирани клуба от Евролигата - Реал Мадрид, Барселона, Анадолу Ефес, ЦСКА, Олимпия, Фенербахче, Олимпиакос, Макаби, Баскония и Жалгирис, издадоха съвместно изявление във връзка с намеренията на собственика на Панатинайкос Димитрис Янакопулос. Клубовете заявяват, че няма да търпят подобни "неоснователни клевети" от бизнесмена, но искат Панатинайкос да остане в Евролигата.

"6. Всички клубове изразяват твърдото си желание Панатинайкос (Атина) да продължи пътя си в Евролигата, защото клубът е неразделна част от нея през последните 19 години. Въпреки това, многократните тежки и неоснователни клевети, направени от г-н Янакопулос, няма да бъдат толерирани. Клубовете ще предприемат действия, които считат за необходими, за да защитят репутацията и целостта на своите колективни и индивидуални територии, както и да гарантират, че клубът ще спазва изцяло всяко задължение, към което се е ангажирал като член на групата", се посочва в точка №6 от изявлението.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Още от Баскетбол

Виж всички