Найденов със стряскащи финансови разкрития за треньорския щаб на Левски

Найденов със стряскащи финансови разкрития за треньорския щаб на Левски

Спонсорът на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, използва Facebook профила си, за да сподели любопитни подробности за Левски и финансите на клуба. Благодетелят на новака в елита даде информация за заплатите на Петър Хубчев и неговия щаб.

"Като гледам Васил Божков каква каша оставя в Левски след себе си ...си мисля, това е поредното доказателство колко е некадърен!
Хубаво, към 16.01. 2020 г вижда, че бизнесът му тотално ще фалира и идва край на измамите му и вместо да вземе мерки Левски да не трупа дългове, нашия некадърник си седи и не предприема нищо.
В Левски имало 42 автомобила взети на лизинг, Хубчев бил на 32 000 лева нето, договор с немския му паспорт??? Амбарцумян - 13 000 лева нето, плюс 1000 лева квартира, плюс 1000 лева автомобил, шеф на ДЮШ 10 000 нето плюс кола и квартира за още 2000 ... за футболистите да не говорим на какви заплати са.
Помощниците на Хубчев също искат огромни обезщетения
Помощниците на Хубчев също искат огромни обезщетения
Хубаво, Череп, откраднал си 700 млн, дал си 20 млн за Левски... добре, под 3% си върнал от заграбеното, чудесно.

Добре де, като си видял, че идва Краят, защо не извика всички в Левски, плащаш им до 31 януари и да им кажеш, аз бях дотук..прекратяваме тези договори, като дойдат новите собственици си се разбирайте с тях и продължавайте. Изчистваш всичко до 31 януари и оставяш Левски без задължения да плаща такива огромни и най-вече ИЗЛИШНИ разходи. Сега кой ще плаща? Наско, Тити, феновете... всички българи? Некадърник!", гласи публикацията на Найденов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти