Етър събра 8506.57 лева от дарения

Етър събра 8506.57 лева от дарения
Етър и Дунав спретнаха шоу с 8 гола, радостта е за болярите (видео)
Етър и Дунав спретнаха шоу с 8 гола, радостта е за болярите (видео)

Общо 8506.57 лева е събраната сума от привържениците на Етър от дарения от началото на кампанията "Етър - това си ти!", като в тази сума не са включени парите от продажбата на билети за първия мач с Дунав.
От урната, поставена от феновете на трибуните по време на мача, са събрани 1278.26 лева, които бяха отчетени от фенклуб Етър. От урната, поставена във фенмагазина от 8 до 11 юни, събраната сума е 1750 лева.

Средствата, преведени в банковата сметка на клуба, до момента са 5478.31 лева. Така общата сума до момента става 8506.57 лева.

"Ръководството на Етър изказва своята сърдечна благодарност на всеки един от вас, помогнал със средства на любимия клуб в този труден момент! През следващата седмица председателят на УС на Етър проф. Георги Камарашев ще обяви къде ще бъдат насочени събраните до момента суми.
Кампанията "Етър - това си ти!" продължава до края на сезона. Благодарим ви за помощта и призоваваме тя да продължи и занапред! Силни сме, когато сме заедно!", се казва в съобщение на клуба.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички