Излезе трейлърът на NBA 2K21 (видео)

Излезе трейлърът на NBA 2K21 (видео)

PlayStation официално пусна първия трейлър на следващата част от поредицата баскетболни симулатори - NBA 2K21. Това се случи снощи на официалното обявяване на новата конзола от следваща генерация - PlayStation 5.

Първото видео включва новобранеца от Ню Орлиънс Пеликанс Зайън Уилямсън. Най-голямо впечатление на аудиторията направиха графическите елементи на новата видеоигра, които се изразяваха най-вече в лицето на играча.

"За следващата генерация NBA 2K21 ще има драстично подобрение в скоростта при натоварване, визуалност на ненадминато ниво и недостижима широчина на съдържание както за феновете на баскетболната игра, така и за играчите. Феновете могат да очакват нови функции във видеоиграта, режими, партньорства с марки, социални събития, преживявания и чисто нов саундтрак, който ще постави рекорд за най-сериозна колекция от музика, сглобявана някога във видеоигра", споделят от издателя 2K Sports.

Очаква се NBA 2K21 да се появи на пазара както обичайно - през есента на тази година. Най-вероятно играта ще бъде достъпна на PlayStation 5, Nintendo Swtich, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One и Xbox Series X.

Още от Баскетбол

Виж всички