Бащата на Хабиб се подобрява

Бащата на Хабиб се подобрява

Бащата на Хабиб Нурмагомедов, Абдулманап отбелязва подобрение на здравословното си състояние. Али Абделазиз, който е мениджър на Хабиб даде интервю за ESPN и сподели, че легендарният треньор вече е отворил очи и прогресира. В началото на миналия месец Абдулманап получи инфаркт и беше с положителна проба за COVID-19, който бил в основата на влошеното му здраве.

Наложи се сърдечна операция, както и поставянето му в изкуствена кома. В последния един месец неговото състояние оставаше много сериозно, но сега Абделазиз споделя позитивни новини:

"Хабиб, неговия баща и семейството им са много силни. Баща му се подобрява. Той е отворил очи и отговаря по-малко, което е добър знак. Аллах контролира нещата. Вярваме, че той ще се оправи. Към момента прогресира и ние сме много щастливи. Мисля, че Хабиб стана по-силен, след като баща му се разболя. Той тренира всеки ден по 2 пъти. Вече започна своя лагер. Той е истински боец също като Гейджи. Двамата са страхотни и иска да се бият, а това е мечтан бой."

mma.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички