Гледай на живо

Югозападна Трета лига: Беласица (Петрич) - Вихрен (Сандански) 2:1

Христо Крушарски: Купата е наша, другите въобще да не се надяват (видео)

Христо Крушарски: Купата е наша, другите въобще да не се надяват (видео)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше в много добро настроение след успеха с 2:0 над Левски в първия полуфинал от турнира за Купата на България. Това позволи на боса да коментира някои актуални теми, свързани с клуба, в неговия типичен стил. Сред темите беше и слухът, че Георги Иванов - Гонзо е пред завръщане в Левски.

„Решил съм всичко преди реванша. Решил съм го. Не ми се говори по такива въпроси. Казах на играчите да се прибират и да почиват, а в неделя да му мисли моят друг любим цвят. Нашият въпрос е решен. Второ или трето място и Купата е наша. Реванш? Реваншът ще е срещу ЦСКА или Ботев. С Левски всичко свърши. Другите изобщо да не се надяват. Първият мач е най-тежък. Третият ще бъде още по-добър. Локомотив има стил. Ако не сте забелязали, значи не разбирате от футбол. Има ред и дисциплина. Ако всичко върви по мед и масло, аз нямаше да съм тук. Трудности винаги има“.

74 Локомотив Пловдив - Левски
„За какви реванши говорим. Купата е тук и няма да си тръгне. Парите трудно се изкарват, а аз трябва да издържам отбора и школата. Утре Акрапович си заминава. Няма да го държим повече. Той удържа най-тежкият момент. За нас сега е удоволствие да гледаме играта на терена. Надграждаме лека-полека. Момчетата се готвят старателно. Знаят какво сме се разбрали“.
„Който е дошъл при мен, трудно си е тръгнал. Който и да е той. Тук искам да отправя апел към бивш треньор и легенда на Локомотив. Ако има доблест, да се откаже от треньорството, защото каза за моя по-малък син, че от него футболист няма да стане. Ако има доблест, нека каже за кой става въпрос и да се извини“.

Още от БГ Футбол

Виж всички