Гледай на живо

Ексклузивно: Борислав Михайлов в студиото на Sportal.bg

UFC най-накрая разкриха къде е тайнственият "боен остров"

UFC най-накрая разкриха къде е тайнственият "боен остров"

Най-голямата тайна в ММА - къде е мистериозният боен остров на UFC - беше разкрита най-после от самата организация. В социалните мрежи бяха разпространени съобщения, че Абу Даби е прикриваната досега дестинация. Такива предположения изтекоха в медиите преди дни, но като цяло дори публични говорители и легенди на UFC не знаеха къде точно се намира бойният остров. 

На 11, 15, 18 и 25 юли там ще се проведат бойни галавечери. Засега е сигурно само, че на 11 юли ще бъде UFC 251 с основно събитие Камару Усман срещу Гилбърт Бърнс за титлата в полусредна категория. Още две вълнуващи битки ще се случат тогава: Александър Волкановски срещу Макс Халоуей II и Пьотър Ян срещу Жозе Алдо. 

Трилогията е факт: Миочич и Кормие подписаха
Трилогията е факт: Миочич и Кормие подписаха

“Бойният остров” е остров Яс в Абу Даби и не за първи път е домакин на галавечер на UFC - там се е провела UFC 112 през 2010 година.


През последните дни се спекулираше със съперника на Усман и поради провалени преговори с Хорхе Масвидал се стигна до невероятния шанс за Бърнс, който само преди две седмици надделя категорично над Тайрон Уудли.

Още от Бойни спортове

Виж всички