Ван дер Сар потвърди за интереса на Ман Юнайтед към Ван де Беек

Изпълнителният директор на Аякс Едвин ван дер Сар потвърди, че Манчестър Юнайтед се интересува от възможността да привлече полузащитника Дони ван де Беек. Според медиите в Нидерландия "червените дяволи" се опитват да осуетят преминаването на Ван де Беек в Реал Мадрид, което към момента изглежда много вероятно. "Ясно е, че клубове като Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед ще имат интерес към Дони ван де Беек", каза Ван дер Сар пред NOS.
"Знам, че сега е криза и много клубове са в затруднено финансово положение, заради което ще се разделят с най-добрите си играчи срещу по-ниска цена, но Аякс е много стабилен във финансово отношение и отстъпки няма да има. Ние не сме в положение, в което да сме принудени да продаваме", добави още бившият вратар, който прекара най-силните си години във футбола именно в състава на Манчестър Юнайтед.
Манчестър Юнайтед е започнал преговори за договорен за Реал Мадрид
Манчестър Юнайтед е започнал преговори за договорен за Реал Мадрид
Според британския вестник "Сънди Таймс" "червените дяволи" опитват да привлекат Ван де Беек с оферта в региона на 36 милиона лири, но от Аякс настояват за поне 45 милиона. "Цената на играчите ни се е променила. Не всички са за продажба. Ние знаем, че някои от тях искат да преминат в по-силно първенство от холандското и да направят следващите крачки в кариерите си, но това ще стане само при условията, определени от нас", каза още директорът в Аякс. Той добави, че още преди година се е разбрал с Ван де Беек и Хаким Зийех за техните евентуални трансфери, като мароканецът ще премине в Челси от началото на следващия сезон.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти