В Париж сервират "Златан Бургер" с 600 грама месо

В Париж сервират "Златан Бургер" с 600 грама месо

Ресторантът "Додис Кафе"  в покрайнините на Париж предлага в своето меню хамбургер с името "Златан Бургер", кръстен на шведския таран на ПСЖ Златан Ибрахимович.
Шведският нападател влезе в сърцата на феновете на парижкия тим, след като помогна на ПСЖ да спечели титлата през миналия сезон, а освен това стана голмайстор на лигата.
"Исках да добавя специален бургер в нашето меню, бургер с огромни размери, със сериозно количество месо, сирене и хляб. Ние всички сме фенове на ПСЖ и показваме в заведението всички мачове на тима. Надявам се Златан да ни посети след мач и да опита сандвича, който неговото име Категорично не го съветвам да го прави преди мач, защото ще му трябва хубава почивка, докато стомахът му го смели", споделя собственикът на ресторанта Жан-Филип Гранден.
Той е абсолютно прав - сандвичът съдържа 600 грама месо, цената му е 30 евро, и съветът на мосю Гранден е да се поръчва от двама, тъй като "дори и Чък Норис ще се задави с него". Едва седем души досега са успявали да го изядат целия.

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички