Стефан Генов: Имам подкрепата на Николай Гигов

Стефан Генов: Имам подкрепата на Николай Гигов

„Локомотив София още не е готов да покаже истинското си лице. Тепърва ще правим първи крачки. Изисква се много търпение и подкрепа. Гарантирам, че ако ги има, нещата ще се получат и ще успеем да се преборим за първата седмица, което на този етап е приоритет за нас", заяви старши треньорът на столичните железничари Стефан Генов.

„Подкрепата на този етап я имаме от ръководството и лично от г-н Гигов, публиката, чувствам, че също е зад нас, така че засега нещата са относително спокойни", добави специалистът.

Той сподели и очакванията си за двубоя със заралии днес. „Берое е един много симпатичен отбор. Отделно е силен и компактен, с дълга скамейка. Не смятам, че отсъствието на трима основни играчи ще му се отрази. Подхождаме с респект и уважение към съперника, но при всички положения излизаме за победа и ако дадем максимума от себе си, без съмнение ще победим", убеден е Генов, който говори и за новите попълнение и селекцията дотук.

„Успяхме да картотекираме само десния бек Елтон Дош Рейш и централния защитник Милан Йованович. Испанецът Фран Сота и Даниел Пеев не можахме да ги запишем в БФС, но и те не са готови кондиционно. Изостанали са с подготовката. Елтон и Йованович ще попаднат в групата, но за титулярния състав ще решаваме в часовете преди двубоя. Имам две-три въпросителни. Контузеният Александър Дюлгеров ми е големият проблем за мача с Берое, защото е основен състезател и нямам особени алтернативи за десния бек. Отсъствието му ме ограничава изключително много", каза треньорът на Локо Сф.

„Досега определено бързах със селекцията, която трябваше да направим в движение. Нямахме хора да си запълним групата и е възможно да се допуснат грешки при преценката на новите играчи, но се надявам да не съм сбъркал", коментира Стефан Генов.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти