Дейвид Мойс: Бейл? Нормално е Манчестър Юнайтед да се цели в най-добрите

Дейвид Мойс: Бейл? Нормално е Манчестър Юнайтед да се цели в най-добрите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс не успя да спечели първия си официален мач начело на тима на "Олд Трафорд". Шампионите направиха нулево равенство с Челси, а Мойс отбеляза, че неговият тим е бил по-близо до победата.

"Играхме добре и съжалявам, че не вакрахме гол. Може би ни липсваше малко прецизност при последния пас. Челси се защитаваше добре, но ние имахме по-чистите положения", каза Мойс.

"Излязохме с трима нападатели и искахме единствено победата. Старахме се много, но не успяхме да създадем за Уейн Рууни или Робин ван Перси ситуация, от която да отбележат", добави наставникът на Юнайтед.

Той беше атакуван с въпроси около евентуалното привличане на Гарет Бейл, след като от Тотнъм вчера разкриха, че не само Реал Мадрид, но и друг клуб е отправил оферта за уелсеца.

"Манчестър Юнайтед винаги се интересува от най-добрите футболисти в света. Имам пълната подкрепа на ръководството в това отношение и ще продължим да следим определени играчи до края на трансферния прозорец", каза Мойс, но не потвърди, че Юнайтед е изпратил официално предложение за Бейл.

Още от Футбол свят

Виж всички