ЦСКА губи Грънчов за месец

ЦСКА губи Грънчов за месец

Централният защитник на ЦСКА Ангел Грънчов ще отсъства от терените между 25 и 35 дни. Това съобщи официалният сайт на клуба, с което потвърди новината, че бранителят е контузен. Грънчов е получил трамва още в контролата срещу Марек (2:0), играна на 10 юли, но първоначално тя не изглеждала толкова сериозна, колкото се оказало в последствие.

Защитникът бе записан като резерва и в друг приятелски мач - срещу Сливнишки герой (1:0), но тогава бе един от малцината, които не се появиха в игра. В крайна сметка проблемът на Грънчов се е оказал сериозен и той ще бъде аут от терените поне за първите четири шампионатни кръга.

Юношата на клуба изигра 11 мача през изминалото първенство. Той показа не лоши качества и даде заявка за титулярно място. Предвид кнкуренцията на този пост с идването на Вальо Илиев и връщането на Апостол Попов обаче, изглежда, отново ще му бъде трудно да се наложи. Той бе един от малцината, които не разтрогнаха договорите си с клуба през лятото заради неизплатени заплати. Грънчов изкара пълна подготовка с отбора и се надяваше да се утвърди в основния състав, което обаче едва ли ще се случи.

Още от БГ Футбол

Виж всички