Осем подписват с ЦСКА днес

Осем подписват с ЦСКА днес

Договорите на осем футболисти са изготвени и се очаква те да подпишат с ЦСКА днес. Контрактите са за Валентин Илиев, Апостол Попов, Стоян Колев, както и петима юноши, сред които със сигурност фигурира името на Григор Долапчиев, който до момента нямаше професионален договор с родния си клуб.

Мартин Петров и Емил Гъргоров продължават да тренират с тима, но изчакват предложения от чуждестранни отбори. "Армейците" са предложили заплата от 15 хиляди лева на Гъргоров, но той не е склонен да приеме, тъй като е отказал да подпише с Лудогорец при много по-изгодни условия.

Общо 27 футболисти тренираха с 31-кратните шампиони вчера следобед на "Царско село". Първа тренировка с тима направи бившият футболист на Локомотив (Пловдив) Рангел Абушев, а в групата фигурираше и името на македонеца Християн Кировски, както и на колумбиеца Жерсон Серано, който обаче отново ще бъде отпратен.

Към края на заниманието на терена на "Царско село" се появи и бившият играч на тима и настоящ на Локомотив (София) Маркиньос, който не отрече, че може да се завърне на "Армията".

Кои тренираха с ЦСКА вчера:

Вратари: Томаш Черни, Стоян Колев, Анатоли Господинов

Защитници: Ангел Грънчов, Венцислав Василев, Камен Хаджиев, Жерсон Серано, Апостол Пoпов, Валентин Илиев, Жордан Фок, Васил Попов, Юлиян Илиянов

Халфове и нападетели: Николай Дюлгеров, Богомил Христов, Ивайло Чочев, Любослав Войнов, Димитър Благов, Петър Витанов, Марсиньо, Антон Карачанаков, Петър Петров, Станко Йовчев, Мартин Петров, Григор Долапчиев, Емил Гъргоров, Рангел Абушев, Християн Кировски

Тренировката бе водена от Стойчо Младенов, а всичките му помощници също бяха налице - синът му Стойчо Младши, Анатоли Нанков, Илиян Василев и Бисер Цолов.

"Тема Спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички