Шефовете на Левски бесни на Арш

Шефовете на Левски бесни на Арш

Сагата около нападателя Шюрд Арш се заплита все повече. Таранът е нежелан на "Герена", но въпреки това се завърна и започна тренировки с тима. Холандецът изкара два периода под наем откакто бе привлечен от "сините", като за последно носи екипа на Коняспор. На този етап обаче Арш така и не може да си намери отбор, в който да премине за постоянно. В Левски обаче за него няма място, тъй като там са още Базил де Карвальо, Жоао Силва и Цветан Генков.

"Сините" шефове са приели много остро връщането му в състава. Те са го нахокали да отива и да си търси отбор, вместо да тренира с тима. Самият Арш първоначално бил стъписан от реакцията на босовете, но впоследствие се окопитил и отговорил, че има договор за още една година и ще остане да се готви с отбора, докато си намери нов. Така на този етап той остава да тренира на "Герена", макар да не е картотекиран. Холандецът иска да бъде пуснат без пари, но от ръководството не са склонни на подобен вариант, тъй като инвестираха сериозна сума в него преди две години и нямат намерение да го изпуснат без да вземат поне някаква трансферна сума.

Арш бе обявил пред шефовете, че ще почне подготовка още на 10 юни, това обаче се забави заради лека операция, която се наложи да претърпи.

"Меридиан мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички