Лудогорец пристигна в базата в Австрия

Лудогорец пристигна в базата в Австрия

Отборът на Лудогорец пристигна в Австрия, където ще протече вторият етап от лятната подготовка на шампионите. Футболистите на Ивайло Петев вече се настаниха в базата си в Хермагор. "Орлите" излетяха за Мюнхен рано сутринта и след полет, продължил час и 45 минути, се качиха на клубния автобус за Австрия. Тръгването малко закъсня, тъй като имаше проблем с багажа на Христо Златински.

След още шест часа път футболистите от Разград пристигнаха в австрийската си база, където ще изиграят три контроли до началото на юли. Условията в хотелския комплекс са отлични. Най-голямата екстра е, че всеки футболист ще спи в отделна стая, а не като по принцип клубовете процедират - по двама в стая. Освен това модерната база разполага с басейн, фитнес и няколко ресторанта. Домакините посрещнаха шампиона на България с табела "Добре дошъл".

Към тима направо в Австрия се присъединиха Козмин Моци, Роман Безяк, Мичел Бургзорг и Теро Мантула. По-късно тази вечер "орлите" ще направят първата си тренировка на австрийска земя.

БИСЕР ТОШЕВ, специален пратеник на Sportal.bg в Хермагор, Австрия

Още от БГ Футбол

Виж всички