Гледай на живо

ЕВРО 2020: Дания - Белгия 1:2

Риана удари с микрофон фен по главата (видео)

Риана удари с микрофон фен по главата (видео)

Риана удари с микрофон по главата свой фен, гръмнаха американски медии. Грозният инцидент, провокиран от барбадоската перла, дори е заснет на видео. От него ясно си личи как, докато пее пред почитателите си в Бирмингам, Рири забива микрофона си в лицето на фен. По всичко личи и че тя хич не е трогната от постъпката си и съвсем необезпокоявана продължава с изпълнението си.

Припомняме, че напоследък бившата на бейзболиста Мат Кемп не спира да разочарова феновете си. Тя непрекъснато закъснява с по няколко часа за концертите си, част от световното й турне, а сега вече проявява и насилие към верните си почитатели. Явно повторната раздяла с Крис Браун наистина я е довела до депресия, защото тя буквално не съзнава какво и как прави, коментират разочаровани меломани из форумите.

Риана удари с микрофон в лицето свой фен, гръмнаха американски медии. Грозният инцидент, провокиран от барбадоската перла, дори е заснет на видео. От него ясно си личи как, докато пее пред почитателите си в Бирмингам, Рири забива микрофона си в лицето на фен. По всичко личи и че тя хич не е трогната от постъпката си и съвсем необезпокоявана продължава с изпълнението си. Припомняме, че напоследък Риана не спира да разочарова феновете си. Непрекъснато закъснява с по няколко часа за концертите си, част от световното й турне, а сега вече проявява и насилие към верните си почитатели, пише bliasak.bg. Явно повторната раздяла с Крис Браун наистина я е довела до депресия, защото тя буквално не съзнава какво и как прави, коментират разочаровани меломани из форумите.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/riana-napadna-fen-na-kontserta-si-v-birmingam-snimki-+-video.72790.html

Още от Булевард

Виж всички