Прандели нахока Балотели

Прандели нахока Балотели

Селекционерът на Италия Чезаре Прандели остана доволен от победата с 2:1 над Мексико в първия мач на тима му на турнира за Купата на конфедерациите. Той обаче нахока автора на втория гол в мача Марио Балотели, който след попадението си съблече фланелката и получи жълт картон.

"Марио трябва да спре да се съблича да си показва мускулите. Така получава жълти картони, които може да имат значение по-нататък и да ни донесат проблеми", заяви Прандели.

Наставникът обаче похвали ветерана Андреа Пирло, който отбеляза прекрасен гол от фаул в стотния си мач за националния отбор.

"Не мога да опиша колко е голямо значението на Пирло за нашия отбор. Огромна прегръдка и аплодисменти за него. Той е невероятен. Винаги сме знаели, че той ще играе важна роля за нашето представяне в турнира", допълни специалистът.

"Доволни сме от победата. Играхме много концентрирано и заслужено спечелихме. Направихме го с добър футбол. Когато се подготвиш добре за даден мач и нещата се получават. Днес имахме достатъчно сили и ги използвахме правилно. Не казвам, че беше лесно, но днес знаехме какво трябва да направим", заяви Прандели.

Още от Футбол свят

Виж всички