Добри Митов влиза в щаба на Загорчич

Добри Митов влиза в щаба на Загорчич

Бившият защитник на ЦСКА, Локомотив (София), Пирин и Ботев (Пловдив) Добромир Митов влиза в щаба на Златомир Загорчич и ще бъде помощник-треньор на Литекс от новия сезон, научи БТА. Митов, който е работил като треньор основно в школата на ЦСКА, както и в мъжкия отбор, попълва щаба на Загорчич, в който в момента влизат Золтан Сабо, треньорът на вратарите Здравко Букарица и двама кондиционни спечиалисти.

Очакванията бяха Радостин Кишишев да влезе в щаба на Загорчич, след като бившият национал беше договорил условията си със собственика на клуба Гриша Ганчев, но явно събитията са взели обрат и Митов ще помага на Загорчич, също бивш национал на България и участник на Европейското първенство в Португалия през 2004-а година.

Литекс ще представи в понеделник или във вторник поредното си ново попълнение и това е колумбийски нападател, вече пристигнал в България. Той трябва да замени напусналия в посока Молдова Исмаил Иса и да даде повече острота на ловешката атака за новото първенство.

Все още вариант за лятно попълнение е Петър Златинов, чийто престой в шампионата на Азербайджан приключи. И той от Благоевград, отиде край Каспийско море от Литекс, а сега вероятно ще се прибере в Литекс. Утре към подготовката на отбора ще се присъединят и националните състезатели, които получиха по-дълга почивка след края на турнето в Азия.

Още от БГ Футбол

Виж всички