Навиват Бербатов да работи за ЦСКА

Навиват Бербатов да работи за ЦСКА

Димитър Бербатов може да започне да работи за ЦСКА, ако Гриша Ганчев осъществи плановете си и поеме финансирането на "Армията". Идеята е Митко да помага на клуба да намира млади таланти чрез специален собствен проект.

Преди известно време деветката на Фулъм обяви намерението си да прави детско-юношеска школа в София. Бербо дори започна процедури по намирането на подходящ терен и потърси помощ от Столична община.

Всъщност тази идея датира от много отдавна и бе планирана да се осъществи от трима души - Бербатов, Емил Данчев и Гриша Ганчев. Първоначалният план бе теренът да бъде в Ловеч, но след последните събития около ловешкия бизнесмен и ЦСКА, сега на дневен ред е това да стане в София. Ганчев вече е провел първоначални разговори с Бербатов и ако всичко е наред, младите таланти в програмата ще се готвят под ръководството на треньори от ЦСКА. Така "червените" ще имат предимство, ако решат да привлекат някое от момчетата на Бербо.

Преди това да се случи обаче Гриша Ганчев трябва да се ангажира с финансирането на "армейците". Бизнесменът смята да прати най-добрите юноши от школата на "оранжевите да се готвят на "Армията". Същото ще направи и Емил Димитров с най-талантливите юноши от академията в Етрополе.

"7 дни спорт".


Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти