Най-новата придобивка на "сините" няма да тренира в Правец

Най-новата придобивка на "сините" няма да тренира в Правец

Новото попълнение на Левски Кевин Брю няма да вземе участие в първия лагер на тима през лятната подготовка. Полузащитникът, който подписа договор за 3 години със "сините" днес, се прибра във Франция. Той бе освободен от ръководството и ще се присъедини към отбора за втория лагер в Австрия, който започва на 17 юни. След днешното занимание останалите играчи на Левски заминават за Правец, където ще се подготвят до 16 юни.

Както е известно, по-дълга почивка получиха още националите Пламен Илиев, Михаил Иванов, Стефан Велев и Владимир Гаджев, както и нападателят Базил де Карвальо.

Талантът Антонио Вутов се включи в заниманията, след като вчера тренира индивидуално. В основната група са и близнаците Борислав Цонев и Радослав Цонев.

Централният бранител Даниел Димов, който се възстановява от травма на коляното, също се включи в тренировката, макар и на облекчен режим. Двамата с Вутов се прибраха по-рано в съблекалнята. По средата на тренировката пък на "Герена" пристигнаха Наско Сираков и Иво Тонев, които наблюдаваха как се подготвят играчите.

Още от БГ Футбол

Виж всички