Съветват Люис: Отърви се от кучето и реши - хип-хоп или Ф1

Съветват Люис: Отърви се от кучето и реши - хип-хоп или Ф1

Люис Хамилтън трябва да се отърве от кучето Роско и да реши дали да бъде отново онзи пилот шампион или хип-хоп звезда. Това го съветва пилотът от миналото Джон Уотсън, състезавал се за последно за Макларън (1978/83 г.) и записал в кариерата си пет победи във Формула 1.

След раздялата си с Макларън, които създадоха британеца като пилот, Люис получи картбланш да прави каквото си поиска в новия си тим Мерцедес AMG. Кучето Роско дори получи личен пропуск за боксовете във Формула 1 от самия Бърни Екълстоун. След това заваляха снимки на животното в болида и къде ли не в падока. Това като че ли премина всякакви граници и все повече специалисти и хора от света на Формула 1 се надяват да се намери някой да спре 28-годишния Хамилтън.

"Няма място за куче в падока на Формула 1. Дори и заради това, че не е честно спрямо животното. Само стартирането на двигател за него е като взрив на бомба, това не е правилно. Това нагледно показа, че в Мерцедес са готови да пренебрегнат отборната дисциплина само за да задоволят прищевките на Хамилтън. Няма никакъв начин това да се беше случило, ако беше останал в Макларън. Люис искаше повече свобода, но сега може да се получи обратният ефект. Сега той трябва да реши дали да бъде отново онзи пилот или да стане хип-хоп звезда. В края на краищата трябва да уважаваш работата, с която си изкарваш хляба", убеден е Уотсън. "Ники Лауда си заложи името, като го взе и го определи като човека, който може да свърши най-добре работата и най-после да сбъдне шампионските амбиции на Мерцедес. Лауда не е спечелил трите си световни титли, като е бил добродушен човек. Сега той трябва да накара Люис да се вземе в ръце, дори ако се налага да е по-строг с него", завърши ирландецът.

Снимка: Getty Images

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта www.formula1.bg

 

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти