Пелето за успеха над Лудогорец: Късметът е част от живота

Пелето за успеха над Лудогорец: Късметът е част от живота

Късметът е част от живота, а в него има закономерност, заяви Станислав Ангелов при награждаването си за футболист номер едно на изминалия 28-и кръг в българската футболна "А" група. Той заслужи наградата именно благодарение на късмета, себераздаването и упоритата работа, които го наградиха с гол в добавеното време при победата на Левски с 1:0 над Лудогорец.

"Късметът е неразделна част от живота и ако се трудиш, той те съпътства. В онзи момент, при гола, решенията се взимат инстинктивно. Има някаква закономерност, но всеки човек трябва да разчита главно на себе си и на собствените сили. Ако се бях смачкал (б.а.- при изваждането му от първия отбор), сега нямаше да се стигне до тук. Градил съм се като човек цял живот и не смятам, че този проблем беше от най-големите. Аз съм безкрайно благодарен на Илиан Илиев, защото той взе тези футболисти и стилът ни е почти същия сега. Все пак, отбор се гради с години. Събрахме се доста нови и още нямаме сработеност, но ние имаме увереност. Трябва да работим", каза Пелето."Изпълнен съм с благодарност към всички, които помагаха на Левски през този сезон. А и на другите. Имаме отлични шансове за титлата и се надявам да я спечелим", добави той.

Вчера президентът на "сините" Тодор Батков обяви, че договорът на 35-годишния футболист почти сигурно ще бъде продължен за още един сезон.

Снимка: Емона Цончева/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти