Gran Тurismo 6 още тази година (Видео)

Gran Тurismo 6 още тази година (Видео)

Sony обявиха официално шестото издание на популярната рейсиниг поредица Gran Turismo. Анонсът бе направен на пистата „Силвърстоун", където се честваше 15-годишнината от излизането на първото Gran Turismo. Играта ще се появи по-късно през годината, като авторите обещават   невиждано ниво на реализъм, както и нови коли и писти. На по-късен етап ще се предлагат и DLC-та с ново съдържание.

В И Д Е О

Всички познати коли и писти от GT5 ще са налични в GT6. Към тях са добавени нови модели като: Alfa Romeo TZ3 Stradale, Alpine A110 1600S, Ferrari Dino 246 GT, KTM X-BOW R и Mercedes SLS AMG GT3. Общият брой коли ще надхвърля 1200, като през DLC пакети ще се добавят още. Играчите ще персонализират виртуалните си возила с различни аеродинамични елементи и джанти.

Gran Turismo 6 ще предлага още по-брутален реализъм, благодарение на своите партньори Yokohama и KW Automotive, които са технически сътрудници на Sony за новия физичен енджин на играта.

Ето какво сподели създателят на поредицата Казунори Ямаучи: "За нас е удоволствие да направим GT6 за PlayStation 3 - платформа, с която сме изградили много вярна общност. Променихме играта, за да бъде гъвкава с възможност за постоянно развитие. Много съм доволен от новостите, които вкарахме в играта, но GT6 е само началото. Играта ще се развива постоянно по време на жизнения си цикъл. Вече имам много идеи, които искам да развия в Gran Turismo за следващите 15 години!"

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти