Случаят "Пакурар" се повтаря: Играч на ЦСКА избяга в Гърция

Случаят "Пакурар" се повтаря: Играч на ЦСКА избяга в Гърция

Халфът на ЦСКА Илиас Кириакидис избяга от клуба. Футболистът не се е появявал на тренировките на тима от няколко дни и не желае да говори с представители на червените. Предположенията се, че гръкът си е стегнал багажа и се е прибрал в родината си заради безпаричието в червения клуб.

Както е известно, преди мача с Черно море играчите бяха готови да бойкотират тренировките заради три неизплатени заплати, но в крайна сметка получиха част от дължимите пари и се отказаха да стачкуват.

Не така обаче е постъпил Кириакидис. Откакто дойде на "Армията" през лятото на 2012 година от състава на Локомотив, халфът така и не успява да се наложи в титулярния състав на ЦСКА, а доста често не попада дори в групата на червените. Именно поради тази причина, както често се случва и с други футболисти в подобна ситуация, ръководството на червените е решило, че няма да му плаща договорената заплата.

Така гръкът се превърна във втория футболист, който през този сезон бяга от ЦСКА заради отказ на ръководството да плаща заплати. През есента на миналата година същото стори и румънецът Александру Пакурар.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти