Берое: Ще направим всичко възможно да стигнем до финала

Берое: Ще направим всичко възможно да стигнем до финала

Помощник треньорът на Берое (Стара Загора) Левон Апкарян заяви, че отборът е готов да направи всичко възможно, за да се класира за финала на турнира за купата на България по футбол. Старозагорци приемат Славия в четвъртък след 0:0 в първия мач.

"Този мач нашите футболисти с работата си и тази на всички нас, но най-вече на тях, направихме така, че да стигнем до този полуфинал. Усеща се тази емоция в хората. Ще направим всичко възможно да стигнем до финала. За нас този полуфинален мач е финал преди финала. Хубаво е, че има това настроение. Ще се опитаме с футболистите още един път да го предадем на терена. Те знаят публиката как ги подкрепя, а публиката знае как те ще играят тук. Това можем да обещаем от името на цялото ръководство", каза Апкарян в интервю за клубната телевизия.

Берое ще търси победата на всяка цена. "Ясно е, че Славия тази година празнува 100-годишен юбилей. Това е клуб и отбор с големи традиции в българския футбол. Ставал е и шампион, и носител на Купата. Но това, че празнува 100 години не би трябвало да има нищо общо с мача тук. В първия двубой 0:0 е не лош резултат, но търсим на всяка цена победата при нас в Стара Загора. Пред всички хора и пред целия град", каза още той.

Настроението в Берое е приповдигнато и футболистите очакват с нетърпение мача. "Настроението е като всяка седмица - много добро. В този късен етап на шампионата виждаме, че играта все повече се подобрява. Играем на едно константно ниво и продължаваме в същия дух и този мач", каза Апкарян.

Берое има само една загуба в последните си 11 официални срещи и се надява да продължи серията си. "Старши-треньорът изисква от играчите да са здраво стъпили на земята. Футболът е игра, всяка седмица всичко може да се промени изцяло. Всичко е концентрирано върху мача в четвъртък. Всички тези неща, които се случват са много хубави и те се случват от наша гледна точка за едно много кратко време. Във футбола понякога ти е нужно повече време, трябва да се надгражда. Проблемът е, че има още хора, които могат да играят, но на терена могат да са само 11. Това също е нещо, което ни радва", каза Апкарян.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти