Бекъм противодейства на стреса с конструктори "Лего"

Бекъм противодейства на стреса с конструктори "Лего"

Бившият английски футболист Дейвид Бекъм разкри тайната си страст - конструкторите "Лего", с които не само се развлича в свободното си време, но и противодейства на стреса, пише британски вестник. В интервю за "Сънди таймс" бившият капитан на английския национален отбор Бекъм споделя, че не се нуждае от холистични лечения, масажи с нагорещени камъни или шопинг, за да разпуска след натоварен ден. Всичко, което му е необходимо, са детските игри и по-специално занимавките с популярните пластмасови тухлички "Лего".

Последната конструкция, която Дейвид Бекъм е направил от "Лего", е копие на лондонския Тауър Бридж от около 1000 тухлички. Бившият футболен ас споделя, че сред най-ценните му "Лего" притежания е копие на прочутия индийски монумент Тадж Махал. Пластмасовата реплика на мраморния мавзолей съдържа 5900 части и тъй като е изтеглена от продажба, вече има колекционерска стойност. Комплектът "втора ръка" достига до 3000 британски лири. Дейвид Бекъм допълва, че понякога разрешава на трите си момчета Бруклин, Ромео и Круз да си играят с ценните конструктори, защото те, както и баща им, са "обсебени" от тях.

Съпругата на Дейвид Бекъм, бившата спайска и настояща модна дизайнерка Виктория Бекъм, има съвсем различен подход към справянето със стреса. "Работата ми е натоварваща, но съм благословена с възможността да правя нещо, което обичам, така че канализирам стреса в позитивна енергия", споделя модната икона.

Още от Булевард

Виж всички