Фенове срещу млади таланти в името на ЦСКА!

Фенове срещу млади таланти в името на ЦСКА!

БК ЦСКА и фен организацията "Офанизива" организират демонстративна среща между баскетболния отбор за кадети (до 16 години) и тим на поддръжниците на червения клуб. Събитието ще се проведе идната неделя (09.02) в зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска армия".

Всички приходи, събрани от мача, ще бъдат предоставени на сдружение "ЦСКА Завинаги" и ще бъдат използвани за дейности подкрепящи червената кауза. Каним всички приятели на баскетбола и фенове на ЦСКА да подкрепят младите армейски баскетболисти и да прекараме една страхотна червена неделна вечер на Армията. По-долу можете да прочетете и пълния текст на "Офанзива" за организацията около мача:

Приятели,

"Офанзива" винаги е подкрепяла не само представителния футболен отбор, но също така и всички спортни клубове на ЦСКА. За съжаление престъпно управление, в комбинация с безхаберие от страна на държавата, доведе до унищожаването на един от най-популярните и успешни спортове на ЦСКА - баскетболът. Намериха се обаче хора, които въпреки трудностите се наеха с възраждането на клуба, като започнаха от основите.

Възстановена бе детско-юношеската школа, а залата на ст. "Българска армия" беше напълно реновирана. Именно съвместно с хората от ръководството на БК ЦСKA, Офанзива ще организира демонстративен баскетболен мач. В него един един срещу друг ще се изправят отбор от юношеските формации на клуба и момчета от нашата организация. Всички приходи от мача ще бъдат предоставени на сдружението "ЦСКА Завинаги" - хора, които също работят неуморно и с цялото си сърце за доброто на ЦСКА.

Срещата ще се проведе на 09.02(неделя) от 18:15 часа в баскетболната зала на ст."Българска армия", а билетите за събитието ще бъдат на цена от 5лв. Освен самия баскетболен мач, са предвидени и други забавления за публиката. Заповядайте, шоуто е гарантирано!"

Следвай ни:

Още от Баскетбол

Виж всички