Гледай на живо

Франция - Дания 0:0

Миланов за ЦСКА (М): В началото ми беше трудно, но сега се чувствам превъзходно (видео)

Миланов за ЦСКА (М): В началото ми беше трудно, но сега се чувствам превъзходно (видео)

Един от най-добрите и обещаващи млади български футболисти - Георги Миланов, даде любопитно интервю за клубната телевизия на ЦСКА (Москва). Всъщност това бе съвместно интервю с 37-годишния босненски ветеран Елвир Рахимич, който е част от състава на "армейците" от 2001 година. Рахимич бе и в ролята на преводач на Миланов, който все още не може да говори достатъчно добре на руски език, макар че вече разбира на практика всичко. Българският халф по-скоро се опитваше да говори на сръбски, а двамата с Рахимич демонстрираха добро настроение по време на интервюто.

"Разбира се, когато пристигнах, беше трудно. Но аз работих усилено - и с треньор по физическа подготовка, и индивидуално. След това започнах да се чувствах добре, беше ми по-леко да играя и опознах по-добре моите съотборници. Сега се чувствам превъзходно в отбора", сподели Миланов.

"Ако говорим за шампионата, много важни ще са първите два мача с Динамо и Зенит. Много неща ще зависят от тези две срещи и ние възнамеряваме да постигнем положителни резултати в тях", каза още бившият играч на Литекс, който премина в ЦСКА (Москва) през лятото на 2013 година.

Миланов сподели още, че е имал контузия, когато е пристигнал в ЦСКА (Москва) и е работил по 3 часа на ден, за да влезе във формата, в която са искали да го видят треньорите му. Родният национал е прибавил три килограма мускулна маса и сега се чувства отлично.

Той добави, че още преди да е дошъл при "московските армейци" е познавал историята на ЦСКА, а попитан за амбициите му в националния отбор на България, каза, че се надява да играе на европейското първенство във Франция през 2016 година.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти