ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

"Сините" фенове поискаха среща с Батков и Тонев

"Сините" фенове поискаха среща с Батков и Тонев

Националният клуб на привържениците на Левски разпространи съобщение за проведената в неделя среща на „Герена". На нея участваха представители на 34 фенклуба от страната, както и со­фийските фракции. Запалян­ковците заявиха, че засега ня­ма алтернатива на Батков за нов собственик на клуба.

„Точка първа бе посветена из­цяло на отношението на „си­ните привърженици" към То­дор Батков, като най-висша инстанция в Левски (все пак е собственик). След направен анализ на дългогодишното му управление решихме, че засе­га, подчертаваме - само засе­га, се въздържаме от конкретни действия поради еле­ментарния факт, че друга ал­тернатива за смяна на соб­ствеността няма на хоризон­та! Заложи се на алтерна­тивни методи и начини за въ­здействие върху адвоката, поне докато не се изяснят до­край обстоятелствата око­ло бъдещето на Левски. Във втора точка обърнахме вни­мание на строителството на стадиона и на Иво Тонев като човека, който пряко отговаря за него. Поради факта, че той не е в България и няма как да внесе пределна яс­нота, решихме, че веднага щом се появи, ще бъде пока­нен на среща за изясняване на ситуацията около „Герена" и останалите дейности, пряко свързани с управлението на футболния клуб. От обобще­нието на първите две точки произтече решението на срещата с Тонев да бъде по­канен и Тодор Батков. Кога­то двамата са изправени един срещу друг, няма да си прехвърлят топката, тоест отговорността", се казва в съобщението.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти