Берое вади оферта за освободен от Ботев

Берое вади оферта за освободен от Ботев

Освободеният от Ботев (Пловдив) халф Костадин Дя­ков е поредният играч от вътрешното първенство, който може да се озове в Берое, пише "Тема спорт". Юношата на Марица, минал и през столичния Лев­ски, бе освободен от старши треньора на канарчетата Станимир Стоилов. Дяков не попадаше повече в планове­те на Мъри.
 
Наставникът на заралии Петър Хубчев е изя­вил желание да вземе полуза­щитника. Освен Дяков още двама играчи на жълто-черните мо­же да се озоват под Аязмото. Това са Валери Домовчийски и Станислав Костов, които съ­що са нежелани от Мъри, но още не са разтрогнали.
 
Пречка за евентуалното преминаване на Костадин Дя­ков в Стара Загора обаче може да се окаже интересът към него от страна на Сла­вия.
 
Обрат може да настъпи около трансферната сага с голаджията на заралии Венцислав Христов, който вместо в ЦСКА или Лудогорец да продължи кариерата си зад граница. За него в клуба са по­стъпили две запитвания от чуждестранни клубове.
 
Титулярният десен бра­нител в селекцията на стар­ши треньора Петър Хубчев - Пламен Крумов, пък е сред имената за нови попълнения на вицешампиона Левски. Как­то е известно, договорът му, както и този на друг ключов играч - Давид Каядо, изтича през лятото.

Още от БГ Футбол

Виж всички