Гледай на живо

Нидерландия - Катар

ЦСКА зацикли със селекцията

ЦСКА зацикли със селекцията

ЦСКА зацикли сериозно със селекцията си. Клубът се опитва да привлече бързо двама централни нападатели и ляв бек, но до момента усилията им не дават резултат. За тези два поста Стойчо Младенов разполага само с Долапчиев, който няма нито един шампионатен мач като титуляр през есента и разочарованието Фо-Поре.

"Червените" набелязаха Венци Христов от Берое, но е твърде възможно да не успеят да го привлекат заради сериозния интерес от страна на Лудогорец към него. Антон Огнянов от Любимец пък избра да отиде във вечния враг Левски.
В момента се водят преговори с няколко футболисти, но те се развиват твърде бавно и ситуацията е несигурна. По този начин не е изключено до лагера в Турция да не бъдат уредени нови играчи освен сигурните петима нови - Здравко Илиев, Тони Силва, Борис Галчев, Стивън Сънди и Пламен Крачунов, които ще подсилят отбора след връщането му в София.

Тогава нов договор се очаква да подпише и Ивайло Чочев, който ще получава двойно по-голяма заплата от сегашните 3500 лева. Ръководството на "червените" обаче така и не може да се договори с нужните нападатели и ляв бек.

В последните дни се появиха информации, че клубът преговаря с парагвайски нападател, но на този етап не е сигурно дали ще се стигне до сделка за привличането му на "Армията". Ако това стане, той ще се присъедини към отбора на лагера в Турция.

"Тема спорт"

Още от БГ Футбол

Виж всички