Радуканов: Не съм получил една стотинка от ЦСКА за работата си от март до юли (видео)

Радуканов: Не съм получил една стотинка от ЦСКА за работата си от март до юли (видео)

Старши треньорът на Славия Милен Радуканов коментира взаимоотношенията с бившия си клуб ЦСКА. Той заяви, че за 4 месеца през 2013 година не е получил "и една стотинка" от "червените", въпреки че, по думите му, си е свършил добре работата като наставник на "армейците".

"ЦСКА? От 12 март до 18 юли не съм получил една стотинка - не един лев, а една стотинка. В този период ЦСКА се пребори за място в Лига Европа и постигнахме равен брой точки с Левски и Лудогорец. Мисля, че свършихме добра работа в този период. През всичкото това време не съм получил нито една стотинка от възнаграждението ми по трудов договор. На 18 юли ръководството ме покани на среща, за да си оправим взаимоооншенията. Съгласих се да си прекртя договора, те си признаха дълговете. Моето възнаграждение се равнява на заплатите на някои помощник-треньори, докато някои старши треньори получават по 40-50 хияди лева", изрази гледната си точка по въпроса Радуканов по време на пресконференция преди старта на зимната подготовка на "белите".

"Не съдя ЦСКА, просто лицензионната комисия е напомнила на ЦСКА, че ми дължат пари, аз не съм предприемал никакви стъпки. Търся трудовото си възнаграждение, не търся комисионни, не търся премии. Не заслужавам ли да получа възнаграждението си? С писанията по мой адрес се търси евтина сензация и зная защо - за да се отклони вниманието от проблемите на ЦСКА. Хвърля се прах в очите на феновете. Сами преценете дали съм прав или не", каза още Радуканов.

снимка: Марин Маринов/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички