Ще дойде ли босненският национал в ЦСКА - какво каза голмайсторът

Ще дойде ли босненският национал в ЦСКА - какво каза голмайсторът

21-годишният Ясмин Мешанович от Челик (Зеница) е желан от наставника на ЦСКА Стойчо Младенов. Нападателят има шест гола през този сезон за своя отбор, който се намира на осмо място в класирането на местния шампионат. От младежкия национал на Босна, който има договор с настоящия си тим до лятото на 2014 г., обаче се интересува и белгийският Мехелен. Ето какво казва по този въпрос Мешанович.

"Моят мениджър вече се е договорил с Мехелен. Те предлагат договор за три години, но проблемът е обезщетението, тъй като би трябвало да се плати определена сума на Челик, с който имам договор. Чул съм за опция да отида и в ЦСКА, но не знам какъв ще бъде краят. Моето име непрекъснато се споменава в контекста за трансфер в чужбина, но не се занимавам с тези неща, докато не се получи конкретна оферта, удоволетворяваща всички страни".

По този повод мениджърът на играча Адо Хусарич допълва: "Отказах офертата на Мехелен, която е наистина скромна за качествата на млад футболист, национал. Истина е, че се свързаха с нас от България, а ние ще знаем повече подробности след ден или два. Трябва да се има предвид, че ние имаме договор с Челик", казва Хусарич.

Според информациите Челик вече е дал зелена светлина на играча за трансфер в чужбина, но при условие, че клубът ще получи адекватна компенсация. Цената на нападателя според различни сайтове е около 300 000 евро.

Още от БГ Футбол

Виж всички