Адриана Лима разкри любимата си комбинация от диета и спорт

Адриана Лима разкри любимата си комбинация от диета и спорт
Моделът Адриана Лима е признато вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Адриана представи своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура. Няма съмнение, че ангелът на "Victoria's Secret" има тяло, за което дамите дават мило и драго. То обаче върви ръка за ръка със силна мотивация, дисциплина и тренировки.

След коледните празници моделът не губи излишно време и почти веднага се завърна във фитнес залата. Коледният ден е единственият, в който Адриана си позволява да хапва каквото поиска. "На Коледа не спазвам никакви ограничения и ям колкото поискам", коментира тя пред Hello Online. През останалото време съпругата на Марко Ярич спазва диетата Палео.

"Основната идея на диетата е да ядем всичко, което идва от природата", споделя пред Hello диетологът на Адриана. "Ако продуктът е натурален, не е проблем да го изядем. Никакви обработени храни, включително хляб и паста. От Палео са елиминирани още захарта и алкохолът", разказа още той. Освен това Лима прави упражнения, които лесно можем да практикуваме вкъщи, като скачането на въже например. "С две малки момичета не винаги ми остава време да стигна до фитнеса. Тези упражнения са идеални за домашни условия", каза пред Hello моделът, пише БГНЕС.

Още от Булевард

Виж всички