"ЦСКА Завинаги" подновява ремонтите днес

"ЦСКА Завинаги" подновява ремонтите днес

Сдружението "ЦСКА Зави­наги" ще поднови ремонти­те по базата на клуба днес. Това съобщи арх. Ивайло Ми­шев, който е член на УС на дружеството.

"Дейността на сдружение­то по базата на клуба се под­новява в понеделник (б.а.-днес). Всичко върви по гра­фик и сме много доволни от свършеното дотук. Сега ос­новен приоритет ни е ре­монтирането на съблекалня­та за гостите, както и възстановяването на тази за юношите. Паралелно продължаваме работа и по двете незавършени игрища за ДЮШ. Възможно е те да бъдат преотстъпвани за ползване от всеки желаещ, но това трябва да бъде съоб­разено с програмата на шко­лата и мъжкия отбор", заяви Мишев пред "Тема Спорт".

Относно информацията, че сдружението "ЦСКА Зави­наги" е подело кампания сред сериозни бизнесмени за закупуването на големи па­кети акции на клуба, архи­тектът каза: "Все още не мога да ви дам подробности по този въпрос, честно каза­но не знам дали е напълно вярно. Вероятно ще имам повече яснота в края на следващата седмица".

Работата по базата бе спряна на 23 декември, кога­то "Армията" бе затворена с вериги за празниците. Стадионът бе заключен до ми­налия четвъртък, като в този период работеха един­ствено охранителите на входовете. Любопитното е, че група фенове се е опита­ла да влезе на терена, за да поиграе на него, но не й е би­ло позволено. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти