Йешич за Локо Сф: Не обичам да казвам "Хоп!" преди да съм скочил

Йешич за Локо Сф: Не обичам да казвам "Хоп!" преди да съм скочил

Миодраг Йешич не е получил оферта да поеме Локомотив (София). В интервю за ТV7 сърбинът заяви, че появилите се информации са спекулации.

Както е известно, бъдещето на сегашния наставник на "железничарите" Стефан Генов е несигурно заради незадоволителните резултати на отбора. "Много хора от България ме търсиха по този въпрос, но аз с Локомотив (София) не съм водил преговори. Не съм говорил с никой от клуба на тази тема, а и не обичам да казвам "Хоп!" преди да съм скочил. Не е коректно и за двете страни", заяви бившият наставник на ЦСКА.

Миодраг Йешич сподели своето мнение и за последния двубой между Левски и ЦСКА за Купата на България, завършил с успех на "сините" след изпълнение на дузпи. "Мога спокойно да кажа, че ЦСКА беше по-добрият отбор, но нямаше шанс пред гола, а после и при дузпите. За съжаление паднаха от Левски, но животът продължава и в ЦСКА трябва да гледа напред", добави Йешич.

Сърбинът разкри, че в момента е в преговори с клуб, на който не желае да споменава името му, а неговата съдба ще стане ясна след нова година.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти