ЦСКА вдига заплатата на новата си звезда

ЦСКА вдига заплатата на новата си звезда

Футболният мениджър Петьо Костадинов, който е агент на Ивайло Чочев, потвърди новината, че на талантливия халф вероятно ще бъде пред­ложен нов договор в най-ско­ро време. Чочев се разписва срещу 3500 лева на месец, въ­преки че е твърд титуляр. Костадинов направи и кратък анализ на представя­нето на младока през есента.

„По моя оценка Чочев на­прави блестящо представяне през есенния полусезон, с постоянен възход. За мен ма­чът му срещу Левски в реван­ша за купата бе най-силната му продукция до този мо­мент. Меко казано е да заявим, че има интерес към него от западни клубове. Той беше наблюдаван през абсолютно цялата есен! Но е добре да се знае, че нито за момент не е стоял въпросът за продажба­та на Ивайло ей така, само защото някой си мисли, че в клуба има непреодолими фи­нансови проблеми. Действи­телно наблюденията над не­го са от изключително голе­ми клубове, някои даже са го гледали по 4-5 пъти. Но засега той остава", заяви Костади­нов пред "Тема Спорт".

„Що се отнася до заплата­та му в ЦСКА - мисля, че там може да има движение в съ­всем близко време. Има инди­кации за това. Един от двига­телите на процесите по стабилизирането на клуба спомена, че това ще се случи. Най-хубавото е, че Чочев не е поставял нито за секунда въ­проса дали има възможност да му се актуализира запла­тата. Заради своя морал той няма как да не бъде възнагра­ден рано или късно", категоричен бе агентът му Петьо Костадинов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти