Мъри Стоилов на лов за играчи в Румъния, Холандия и Франция

Мъри Стоилов на лов за играчи в Румъния, Холандия и Франция

Станимир Стоилов се стяга за “лов” на три набелязани трансферни цели от Ботев (Пловдив). Треньорът е получил картбланш да работи по привличането на класните попълнения за атака на челните места във втория етап на първенството през пролетта. Румъния, Холандия и Франция са страните, които работно ще обикаля Мъри вместо празнично коледно пътешествие.

Стоилов ще работи по селекцията независимо от информациите за промени в спортно-техническия щаб на Ботев. Засега треньорът няма притеснения за поста си и се ползва с доверието на клубния собственик Цветан Василев.

Същевременно Тодор Неделев ще получи днес наградата си за играч №1 на Ботев за годината. Бъдещият футболист на германския Майнц 05 спечели анкетата сред запалянковците на клуба и ще бъде награден на “жълто-черното” коледно парти. След него националът ще отпътува за церемонията “Футболист на годината” в София.

А капитанът на Майнц Николче Новески е аташиран като преводач и ментор на Неделев. От 1 януари българският национал заминава в немския клуб, където македонецът ще му помага с адаптацията и езиковата бариера.

"Труд"

Още от БГ Футбол

Виж всички