ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Чакмаков: До 2-3 дни ще подпишем договор с ЦСКА

Чакмаков: До 2-3 дни ще подпишем договор с ЦСКА

Главното лице на сдружението с нестопанска цел "ЦСКА Завинаги" - Александър Чакмаков, заяви че той и съмишлениците му съвсем скоро ще подпишат договор с ръководството на ЦСКА относно инвестициите, които ще бъдат направени в клуба.

От сдружението обявиха, че първоначално ще инвестират в ДЮШ на клуба, а ще помогнат и за възстановяването на сектор "Г", който трябва да бъде готов за пролетния дял на шампионата.

"Договорът вече се изго­твя юридически, на финал­ната права сме. Очаквам до два-три дни всичко да е го­тово, а след Октоберфеста да започнем работа (б.р. - фестът завършва на 14 октомври). Пра­вим самостоятелен одит на свършеното по базата към този момент", разкри Чакмаков пред "Тема Спорт".

"Планира­ме към 29 октомври да да­дем пресконференция, на която да разкрием още повече детайли", допълни той.
 
"Нашата дейност ще започне след връчването на приемно-предавателен протокол. В него ще бъде описана цялата дейност, която е извършена от предиш­ното ръководство, за да се съобразим с нея. На връчва­нето държа да присъстват наш представител, представител на клуба, както и такъв на предишните соб­ственици - бившият изпъл­нителен директор Георги Илиев".

"Държа да уточня, че сдружението ни по никакъв начин няма да коментира свършеното от предишни­те ръководители. Това не ни влиза в работата. Няма да връщаме стари дългове, обвързани с базата. Нека обществеността да е спо­койна - прави се правен ана­лиз, вадят се всякакъв вид разрешения за планираната от нас дейност".

"След като започнем работа, на сайта на сдружението ще публи­куваме цялостен отчет за свършеното, като ще отбелязваме и какви суми сме инвестирали", допълни още той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти