Ивелин Попов: Удавих мъката с бутилка уиски и 5 аулина

Ивелин Попов: Удавих мъката с бутилка уиски и 5 аулина

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов коментира изпуснатата дузпа в мача с Малта завършил 1:1 и оставил България без шансове за Евор 2016 година. Той призна пред "Дарик", че е приел много тежко хикса с аутсайдера в нашата евроквалификационна група и му е било трудно да заспи след края на двубоя. 

"След мача пих пет аулина, бях вкъщи с жена ми и баща ми, отворих една бутилка уиски и така удавих мъката. В 6:30 сутринта тръгнах за летището, дотогава не съм мигнал."

"Как да не ни е яд? Най-многото плювни са по нас, играчите. Срам ни е да излезем от къщите си, викат ни мишки. Те са прави, искат да ни видят как се борим, нямаме очи да им кажем нищо. Боби Михайлов е президент, нормално е да влезе в съблекалнята, нормално е да задава въпроси", сподели пред "Спортно шоу Гонг" Ивелин Попов.

Голям срам за България при 1:1 с Малта "Иначе за дузпата, исках да я бия в центъра на вратата със сила, засилих се, може би тялото ми остана назад и топката мина над вратата. Несериозно е някой да си мисли, че нарочно съм изпуснал. Това беше 50-ия ми мач за България, исках да вкарам гол, но видяхте."

"Тъпо е, обидно е, гадно е, но нещата вече са такива, каквито са. Единствено ни остава да доиграем оставащите мачове за България и нашата чест. Мога само да кажа на феновете да не плюят другите, обвинявайте мен. Извинявам се, че изпуснах дузпата, аз съм виновен. Не си мислете, че не исках да вкарам и да се израдвам", допълни Попето.

Относно твърденията, че това е бил неговия последен мач за България звездата на Кубан е категоричен: "Социалистически са мненията, че не трябва да съм в отбора, но до мен не са дошли информации от президент, вицепрезидент, треньор. За мен най-голямата тръпка е националният отбор и няма проблем да съм резерва. От България никога няма да се откажа, дали ще бъда викан е отделен въпрос. Но от моята уста за отказване няма да чуете нищо, това си е моята страна."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти