Фернандес проговори за проваления трансфер в Левски

Фернандес проговори за проваления трансфер в Левски

Нападателят Гийон Фернандес започна тренировки с холандския първодивизионен Екселсиор. 28-годишният Фернандес се считаше да сигурно ново попълнение в състава на Левски, след като в средата на миналата седмица пристигна в София и премина успешно медицинските изследвания. В последствие обаче двете страни не стигнаха до договор, след като холандецът в последния момент увеличи финансовите си изисквания. Така той се завърна в Екселсиор, където игра в периода 2008-2011 година.

Преди няколко дни наставникът на Левски Георги Иванов заяви, че трансферът е пропаднал, тъй като са били договорени финансовитге условия с мениджъра на играча, но в последния момент състезателят е поискал повече пари.

"Имах желание да играя в чужбина, но за нещастие нещата не се получиха така, както очаквах. Определено за мен това беше неприятна изненада. Затова реших да се върна в Холандия", каза Фернандес. Той заяви, че е имал предложения от клубове от Китай и Саудитска Арабия, но в последния момент азиатците са се отказали.

Преди да дойде в Левски нападателят изкара неуспешни проби в испанския Валядолид.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти