Колко деца запали кампанията на "Червени сърца" и докога ще продължи?

Колко деца запали кампанията на "Червени сърца" и докога ще продължи?

Сдружение "Червени сърца" отчете сериозен успех на кампанията си "С дете на мач" и обяви, че тя ще продължи до края на настоящия сезон 2014/15. Съвместно с ръководството на футболен клуб ЦСКА организацията на фенове на "червените" вече близо година съдейства на деца под 12-годишна възраст да посещават мачовете на клуба напълно безплатно заедно със свой придружител в специално предвиден сектор на "Българска армия". Целта на "Червени сърца" е повече деца да се запалят по ЦСКА и да се популяризира "армейският" клуб сред най-малките.

Най-големият успех на кампанията според самите "Червени сърца" е липсата на каквито и да било инциденти с децата по време на всички мачове, посетени от малките фенове и придружителите им. Най-масовото посещение на деца, отчетено от организаторите е на 126 деца и над 250 души в специализирания сектор за невръстните фенове и техните придружители.

Кампанията на "С дете на мач" ще продължи до края на настоящия сезон, като е възможно при проявена добра воля от страна на клубните шефове тя да бъде допълнително удължена. Ръководството на ЦСКА има правото да прекрати кампанията при установени злоупотреби от страна на феновете, но до момента не са отчетени такива.

Представителят на шефовете на ЦСКА на пресконференцията Иво Котев обяви, че клубът е изключително доволен от кампанията и ръководството ще продължи да помага с пълни сили "Червени сърца" за популяризирането на отбора сред най-малките фенове. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти