Гаджев със страхотен жест към отбор от синята школа

Гаджев със страхотен жест към отбор от синята школа

Капитанът на Левски Владимир Гаджев направи страхотен жест към един от отборите на детско-юношеската школа на “сините”, научи Sportal.bg. Националът подел инициативата да събере пари от своите съотборници в тима, за да се помогне на един от най-перспективните отбори в школата на “Георги  Аспарухов”.  Става въпрос за набор 2003 с треньор Красимир Петров. Така преди няколко дни футболисти на 26-кратните шампиони събрали сума от 2000 лева.

Целта на дарените от Гаджев и съотборниците му средства е да бъде подпомогнат тима на Петров при предстоящите пътувания, тъй като клубът има затруднения и сега родителите на играещите деца трябва да плащат разходите за различни турнири. Шефът на ДЮШ  Даниел Боримиров  е отлично започнат със случилото се, като гарантира, че парите ще бъдат използвани по предназначение.

Интересен факт е, че Гаджев наблюдава често децата на Петров и му доставя удоволствие как играят - Футбол 9. Именно поради това решил да говори със своите колеги и заедно да се опитат да помогнат частично на 11-годишните таланти.

Футболистът с номер 45 на “сините” обещал и занапред да помага с каквото може. 27-годишният техничар  от днес е на лагер с националния отбор на България за евроквалификациите  с Хърватия  и Норвегия на 10-и и 13-и октомври.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти