Гледай на живо

Очаквайте: Левски с последна тренировка преди началото на новия сезон

Вуцов побесня заради пет гола и нападна младоците в Ботев Пд

Вуцов побесня заради пет гола и нападна младоците в Ботев Пд

Наставникът на Ботев (Пловдив) Велислав Вуцов се изказа доста критично относно представянето на част от младите играчи по време на днешната контрола с Раковски, която завърши при победа с 6:5 за "канарчетата".

"Някои неща, които си бях поставил като задачи, ги видях. От важните неща съм доволен. Много шансове даваме на много хора. И много се говори за младите. От понеделник ще видите списък на тази врата. Видяхме ги младите. Някои от тях няма да могат да влязат, щом не могат да се борят. Да си търсят мястото. Ще станат стари на млади години. Много съм афектиран! Пет гола не може да получим, както и да играем. Видях хората, които ме интересуват", заяви Вуцов.

"За новите ще преценяваме. Ромен Инес почти сигурно ще остане, има малко килограми, не е подготвен. Няма да бъде готов до 2-3 седмици. Понеделник-вторник ще подпишем и като е сигурен, по най-бързия начин, да влезе в добро състояние.

Галешич е в добро състояние. Нормално е след толкова време да получи болка, качествата му са неоспорими. В средата на терена виждаме положителни. Надявам се да го картотекираме, но не е казано, че срещу Лудогорец ще бъде титуляр. Това е въпрос на решение. Момчил Цветанов е напълно готов. Вече конкуренцията в атака става сериозна. Различни са ни футболистите. Другата приятна изненада е Наско Милев и има качества, той го показва най-добре от всички млади – къса е крачката до първия отбор", добави спецът.

"Сърбинът Иван Джорич е много млад футболист, може да вземем компромисно решение. Въпрос на коментар. Португалецът Ито не е лош футболист, но кондиционно не е готов. Няма смисъл да ги чакаме да се подготвят. На мнение сме, че трябва да рискуваме на сигурно.

Другите чужденци, включително Доре, няма шанс къде другаде да играят. Нито Иршак, нито Стаховяк, не е ставало въпрос за оферта. Само Стаховяк имаше една отфера от Азербайджан. Бях убеден, че ще останат. Искаше ми се от другите чужденци някои да останат – един-двама можеха да ни помогнат. За другите не съжалявам. Затова търсим не повече от един-двама нови", завърши треньорът на "канарчетата".

Още от БГ Футбол

Виж всички