Ето срещу колко пари феновете ще могат да гледат мачовете на Лудогорец с Реал, Ливърпул и Базел

Ето срещу колко пари феновете ще могат да гледат мачовете на Лудогорец с Реал, Ливърпул и Базел

След най-високите премии, давани в историята на българския футбол, за успеха над Стяуа Лудогорец ще пусне и най-скъпите цени на билети. "Тема спорт" разбра цените на талоните за трите домакински мача от групите на Шампионска лига. Както е известно, разградчани попаднаха в поток с Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. В секторите зад вратите - "Б" и "Г", ще се влиза срещу 50 лева. Това е най-ниската цена. Ценните хартийки за сектор "В" ще са по 80 лева, а за "А" - по 100.

Ръководството на българския шампион възнамерява да пусне пакетни билети за трите мача и ако те не бъдат изкупени чак тогава ще се продават за отделните срещи.

За секторите "Б" и "Г" цената е 120 лева, което се пада по 40 лева на двубой. За сектор "В" 210 лева (по 70 лева на среща) и за сектор "А" 270 лева (по 90 лева на двубой). Това означава, че с пакетните билети феновете може да спестят по 10 лева на мач.

Цената на билетите все още не е обявена официално, но именно това е намерението на ръководството на Лудогорец. Не е изключено обаче да има корекции, но те няма да са значителни. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти