Гледай на живо

Южна Корея - Гана 2:3

Чичарито: Идвам за купи (галерия)

Чичарито: Идвам за купи (галерия)

Новото попълнение на Реал Мадрид Хавиер Ернандес - Чичарито беше представен официално като футболист на "белите". "Няма футболист, който да може да каже, че тази фланелка не е мечта за него", сподели 26-годишният мексиканец на пресконференцията днес следобед.

"Идвам за купи. Ще дам всичко за Реал Мадрид и на терена, и извън него", отсече голмайсторът, който ще носи фланелката с номер "14". Запитан дали приема статута на резерва, той отговори: "Приел съм да съм играч на Реал Мадрид".

Чичарито облече фланелката на Реал Мадрид "Когато влизам в игра, никога не мисля за гола. Мисля за възможността да играя футбол, а това обичам най-много. Говорих малко с Анчелоти заради ограниченото време. За мен беше удоволствие да разговаряме", призна той.

"Нямам навика да обещавам колко гола ще вкарам. Голът е резултатът от действията на целия отбор. Важно е Мадрид да печели, а не кой бележи. Изпълнен съм с голяма мотивация. Знаем какво значи тази фланелка. Не всеки може да бъде част от тази институция", заяви Ернандес.

Чичарито облече фланелката на Реал Мадрид "Съвършенството съществува, но трябва да се търси. Тук се изисква да играеш на повече от 100 процента", каза още новата придобивка на "лос меренгес".

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО

Снимки: Getty Images/Guliver

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти